Kandelabrie forum
Domů
Nápověda
Vyhledávání
Skupiny
Kalendář
Přihlásit
Registrovat
Prosinec 03, 2024, 10:56:27 pm
Vítej,
Host
. Prosím
přihlaš se
nebo
se zaregistruj
.
1 hodina
1 den
1 týden
1 měsíc
napořád
Přihlaš se uživatelským jménem, heslem a délkou sezení
Novinky
:
Kandelabrie forum
>
Kandelábrie II
>
ŽÁDOSTI A STÍŽNOSTI
>
Upravy podtemna
Stran:
1
[
2
]
3
4
...
6
« předchozí
další »
Tisk
Autor
Téma: Upravy podtemna (Přečteno 36801 krát)
aster3
Hrdina
Zobrazit profil
Re: Upravy podtemna
Odpověď #15 kdy:
Únor 23, 2009, 01:04:31 am
Citace: deion Únor 22, 2009, 09:13:02 pm
...ze se upravy zacali
delat az v momente kdy se v podtemnu rozhodli angazovat twinkee
mith a sideric kdyz meli nejake surovinove nebo jine upravove
pozadavky old school drowi neslo to
- argument vy mate rudu svet zbytek
schodil ze stolu veskerou argumentaci
spekulace o upravovani modulu pro potreby
nekterych skupin hracu
jsou na snade a bohuzel i castym tematem
treba se dockame zruseni nekterych
kilometrovych lokaci
a budeme to mit vsichni kousek
Pod tohleto bych se podskrabl a chybi mi tu tleskaci smailik
Zaznamenáno
Venda - Bratstvo trpaslíkov a gnómov
aster3
Hrdina
Zobrazit profil
Odpověď #16 kdy:
Únor 23, 2009, 01:10:31 am
Jeste bych pridal ze Neusova vize - Podtemno ma snadny pristup ke kovum a na povrchu je vse ostatni uplne upadla a ted vyzniva jako ironie. Do dolu se dostane jedinec jak z podtemna tak z povrchu, nakuta levou zadni. Rozdil je snad jen v tom ze drowove pudou domu pres 5 lokaci a povrchnan pres 20 lokaci. Jinak je to uplne jedno.
Zaznamenáno
Venda - Bratstvo trpaslíkov a gnómov
Amy
Host
Odpověď #17 kdy:
Únor 23, 2009, 05:11:00 am
Přátelé, občas vás poslouchám a říkám si, co že máte za problém. Nejdřív se stěžuje, jak je to tam dole tvrdý, ted se stěžuje, že je to tam zasě moc měkký. Co bude příšte? Bude Vám vadit, že je tam tma? Budete chtít světlo?
Co to asi máte za problém?
Vadí Vám tam bylinky? Hm hm... a to v podtemnu jako nic neroste? Vůůůůbec nic?
Stromy Vám vadí? Zapojte představivost.Když dole žijou šedoprdelky, proč by tam nemohlo být něco co dává "dřevo" ?
Nj... češi. Budto je moc zima, nebo je moc horko vidte
Zaznamenáno
Bhaall
K2-DM
Král
Killing equals Honor!!!
Zobrazit profil
Odpověď #18 kdy:
Únor 23, 2009, 07:21:53 am
Amy ted s tebou musím souhlasit, fakt češi to je hroznej národ
Jediný co Lyc chtěl, je aby se zvětšil dmg pastí a obtížnost na "vzácných" místech a vy s toho děláte kovbojku...
Zaznamenáno
Podporuji:
http://Patreon.com/AndrewDark
Raghwarr Bloodspill
vykonavatel Zahredův - Slain by the vicious Cataclysm!
Zax19
Šampión
Zobrazit profil
Odpověď #19 kdy:
Únor 23, 2009, 07:59:45 am
Život v podtemnu je velice nerealistickej sám o sobě, takže jde jen o to, jestli to chcete mít hráčsky přístupnější (a tím ještě více nerealistické), nebo realističtější a tím velice nepřátelské a chudé na "živé" suroviny
. Nicméně ze 10 na 5-15 je moc, vždyť si vemte kolik elementárního pohlcení se dá snadno získat zbrojí, jednou jsem si ji dokonce na rubicit zapomněl (teda já ji měl, ale přehlídl jsem ji v inventáři
) a přesto jsem si vystačil s regenem +4... takže takových 5-10 dmg navíc paušálně by neuškodilo...
Další kontroverzní věc je topení (se), tam se to pokud vím stupňuje, takže více méně nemáte bez kouzla šanci, takže je to jen kouzlo nebo nic...A vzhledem k masivnímu ničení equipu si to moc bez druida nedokážu představit
Zaznamenáno
Brun Derg - zhrzený bard a armádní bubeník, navrácený z pole, v tuto chvíli pravděpodobně zaneprázdněn praním plín u pramenů Brundibáry
Neus
Administrator
Král
Zobrazit profil
Odpověď #20 kdy:
Únor 23, 2009, 09:24:05 am
Citace: Zax19 Únor 23, 2009, 07:59:45 am
...takže takových 5-10 dmg navíc paušálně by neuškodilo...
Pasti jsou vsude stejny... jestli se vam to zda slabe (na podtemno), jde jich tam pridat vic za sebou.
Ale 1. kdo jen hlesne ze povrchnani to maji snadnejsi a nebo ze to je prehnane, atd.... toho zakousnu
... bez druida nedokážu představit
proc zase druida? (bez by to byla nejaka fobie nebo neco horsiho?)
dychani pod vodou maji druid, carodej, zaklinac
potom existuji takove lahvicky myslim lektvary se tomu rika
a jestli se nepletu tak existuje i vybaveni, ktere dychani pod vodou da trvale (jen hledat)
Zaznamenáno
Snekoun
Host
Odpověď #21 kdy:
Únor 23, 2009, 09:27:03 am
Život v podtemnu je velice nerealistickej sám o sobě, takže jde jen o to, jestli to chcete mít hráčsky přístupnější (a tím ještě více nerealistické), nebo realističtější a tím velice nepřátelské a chudé na "živé" suroviny
. Nicméně ze 10 na 5-15 je moc, vždyť si vemte kolik elementárního pohlcení se dá snadno získat zbrojí, jednou jsem si ji dokonce na rubicit zapomněl (teda já ji měl, ale přehlídl jsem ji v inventáři
) a přesto jsem si vystačil s regenem +4... takže takových 5-10 dmg navíc paušálně by neuškodilo...
Další kontroverzní věc je topení (se), tam se to pokud vím stupňuje, takže více méně nemáte bez kouzla šanci, takže je to jen kouzlo nebo nic...A vzhledem k masivnímu ničení equipu si to moc bez druida nedokážu představit
Myslim že dýchání pdo vodou má už čaroděj a zaklínač na 3 nebo 4 levelu
Zaznamenáno
Ludekk
K2-Testeři
Král
Zobrazit profil
Odpověď #22 kdy:
Únor 23, 2009, 02:31:58 pm
Citace: Neus Únor 23, 2009, 09:24:05 am
proc zase druida? (bez by to byla nejaka fobie nebo neco horsiho?)
dychani pod vodou maji druid, carodej, zaklinac
potom existuji takove lahvicky myslim lektvary se tomu rika
a jestli se nepletu tak existuje i vybaveni, ktere dychani pod vodou da trvale (jen hledat)
... a kněz.
Citace: Amy Únor 23, 2009, 05:11:00 am
Přátelé, občas vás poslouchám a říkám si, co že máte za problém. Nejdřív se stěžuje, jak je to tam dole tvrdý, ted se stěžuje, že je to tam zasě moc měkký. Co bude příšte? Bude Vám vadit, že je tam tma? Budete chtít světlo?
Co to asi máte za problém?
Vadí Vám tam bylinky? Hm hm... a to v podtemnu jako nic neroste? Vůůůůbec nic?
Stromy Vám vadí? Zapojte představivost.Když dole žijou šedoprdelky, proč by tam nemohlo být něco co dává "dřevo" ?
Nj... češi. Budto je moc zima, nebo je moc horko vidte
¨
Já pořád říkám, že je tam ošklivá jednotvárná hudba.
Prošel jsem tam víc než 20 lokací a všude byla stejná
Zaznamenáno
Lukara
Nefastus
"Štíhlá žena"
Mrtví či ztracení: Vesper, Ascal, Smil Hvězdokuk,
Belisar El Ashally
- nad hrobem se tyčí rezavý meč
Zax19
Šampión
Zobrazit profil
Odpověď #23 kdy:
Únor 23, 2009, 03:13:21 pm
Já přece neříkám, že to nemají, nebo že nejsou lahve, ale nebezpečnost utopení jde ruku v ruce s nutností dýchání pod vodou. Ok, je to sice na mě moc černobílé, ale uznávám, že utopení nelze zabránit pohlcením elementu
.
Jinak s tim druidem, Neusi, přece víš, jak výhodný je mít někoho, kdo ti rozmlátí překážky typu sloupy, kdo ti vyřídí odolná NPC, bez poškození equipu, které je jinak hodně vysoké..
No hele, řešit tu nic nebudu, je tu spousta super věcí, ale spousta nevhodností ne zastiňuje a každej to vidí jinak
.
Zaznamenáno
Brun Derg - zhrzený bard a armádní bubeník, navrácený z pole, v tuto chvíli pravděpodobně zaneprázdněn praním plín u pramenů Brundibáry
Orbi
Host
Odpověď #24 kdy:
Únor 23, 2009, 03:21:55 pm
I druidom a menavcom sa opotrebuva vybavenie.
Zaznamenáno
Fousek
Šampión
Zobrazit profil
Odpověď #25 kdy:
Únor 23, 2009, 03:31:20 pm
Citace: Snekoun Únor 23, 2009, 09:27:03 am
M
yslim že dýchání pdo vodou má už čaroděj a zaklínač na 3 nebo 4 levelu
Klerik to ma taky
Poslední změna: Únor 23, 2009, 03:59:53 pm od Twinkee
Zaznamenáno
Erunamo
Hrdina
Zobrazit profil
Odpověď #26 kdy:
Únor 23, 2009, 04:43:45 pm
dýchat pod vodou umí každej trouba se žábrama....
Zaznamenáno
Fajr Pyromil: "hehe ohnííček" - gnóm, koumátor, šílenec...
Sára Bušidó: mladá acroňanka hledající příležitost v novém světě
http://daniel-r.blog.cz/
tvrdá skála a těžkej kov
Zax19
Šampión
Zobrazit profil
Odpověď #27 kdy:
Únor 24, 2009, 11:05:53 am
Citace: Orbi Únor 23, 2009, 03:21:55 pm
I druidom a menavcom sa opotrebuva vybavenie.
*facepalm* Tak to jde mimo mě, hloupě jsem předpokládal, že když se člověku počítají jen úpravy equipu, tak ho vlastně na sobě nemá (asi jako vzít si fullplate a shiftnout, človek má jak pohlcení, tak AC z mnicha)...tak to teda Neus musel mít na to adamantitu (nebo kde jsme to byli, tu rudu už jsem pak nikdy neviděl
) docela namláceno, protože z těch pár bouchanců jsem si zdělal věci docela slušně
.
My bad.
Zaznamenáno
Orbi
Host
Odpověď #28 kdy:
Únor 24, 2009, 12:08:25 pm
A to nevies kolko sperkov uz vymenil.
Zaznamenáno
Zax19
Šampión
Zobrazit profil
Odpověď #29 kdy:
Únor 24, 2009, 12:24:32 pm
Citace: Orbi Únor 24, 2009, 12:08:25 pm
A to nevies kolko sperkov uz vymenil.
Ono v praxi to takový problém neni, prostě šperkaři řeknu, ať mi to dá rovnou třikrát, že to rozbiju, než se zase potkáme online
, spíš běhat s jednou sadou šperků často na opravu může být problém, pokud neni nikdo online...
To bylo ještě v době, kdy jsem byl opatrovnický na svoje nové šperky, amulet +4 regen, přišlo mi to jako něco ultra.. když vezmu v potaz, že tu může být regen na více různých věcech, tak to je krutě přehnaný
Zaznamenáno
Stran:
1
[
2
]
3
4
...
6
Tisk
« předchozí
další »